АЗ ОБИЧАМ МНОГО ДА ПИША ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СТАВА ОКОЛО МЕН. ОЩЕ ОТ МАЛКА СИ ВОДЯ ЗАПИСКИ. ЗА МОМЧЕТАТА, КОИТО СЪМ ХАРЕСВАЛА, ЗА ТОВА КОЕТО СТАВА В УЧИЛИЩЕ, ЗА ТОВА КОЕТО МЕ РАДВА, ЗА ТОВА КОЕТО МЕ НАТЪЖАВА. ИМАМ МНОГО ТЕТРАДКИ, КОИТО КРИЯТ В КОРИЦИТЕ СИ МОИТЕ СЪКРОВЕННИ МИСЛИ. ИСКАМ ДА ЗАПЕЧАТАМ ВСЕКИ ВАЖЕН ЗА МЕН МОМЕНТ, ВСЯКО ЧУВСТВО, КОЕТО СЪМ ИЗПИТАЛА, ДА СПОДЕЛЯ ВСИЧКО, КОЕТО СЪМ ПРЕЖИВЯЛА. ПОНЯКОГА ПРОСТО НЯМА ЧОВЕК, С КОЙТО ДА ГИ СПОДЕЛИШ, А БЕЛИЯТ ЛИСТ ВИНАГИ И ДОБЪР СЛУШАТЕЛ.

ЩОМ ЗАБРЕМЕНЯХ ВЕДНАГА ЗАПОЧНАХ ДА СИ ВОДЯ ПОРЕДНИЯ, НО МНОГО СПЦИАЛЕН ДНЕВНИК. ДЪЛГО ИЗБИРАХ ТЕТРАДКАТА, В КОЯТО ЩЯХ ДА ПИША. В ЕДИН БЪДЕЩ МОМЕНТ ЩЕ Я ПОДАРЯ НА ПЕТЬО ЗА ДА СПОДЕЛЯ С НЕГО ЕМОЦИИТЕ, КОИТО Е ПРЕДИЗВИКАЛ В МЕН ОТ МОМЕНТА НА ЗАЧЕВАНЕТО МУ, ПЪРВАТА МИ СРЕЩА С НЕГО, САМОТО РАЖДАНЕ, ГРИЖИТЕ И ПРИЯТНИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ, КАКТО И БЕЗСЪННИТЕ НОЩИ. ВСЕ СЪБТИЯ, НА КОИТО ТОЙ Е ПРИСЪСТВАЛ, ЗАЕМАЛ Е ЦЕНТРАЛНО МЯСТО, НО БЕЗ ДА ГО ОСЪЗНАВА.

ДНЕВНИКЪТ НА МАМА ГУГИ ПИША ВИНАГИ, КОГАТО ИМАМ ВРЕМЕ. ПОНЯКОГА НЕГОВОТО ПОПЪЛВАНЕ Е ВИД ТЕРАПИЯ. С НЕГО СИ ПОЧИВАМ ОТ ДЪЛГИЯ ДЕН. И ВЪПРЕКИ, ЧЕ СПОДЕЛЯМ С НЕГО КЪСНО ПРЕЗ НОЩА, АЗ СЕ ЗАРЕЖДАМ, ЗАЩОТО СИ ПРИПОМНЯМ ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ ОТ ДЕНЯ.

ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ДЕТЕТО, КОЕТО МИ СЕ Е СЛУЧИЛО ДО СЕГА МИ СЕ СЛУЧВА И ГО УСЕЩАМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ. ЗА ПЪРВИ ПЪТ СИ НАПРАВИХ ТЕСТ ЗА БРЕМЕНОСТ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИДЯХ ДВЕТЕ ЧЕРТИЧКИ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЖИВЕЯ С МЪЖ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИДЯХ МАЛКО ЧОВЕЧЕ МЕН... МНОООГО ПЪРВИ ПЪТ. ЗНАМ, ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ ПОВТОРИ, НО ВЕЧЕ ЩЕ ВЪРВЯ ПО ОТЪПКАНА ПЪТЕКА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТОГАВА ИЗЖИВЯВАНЕТО ВЕРОЯТНО ЩЕ Е ПО- РЗЛИЧНО.

В ГЛАВАТА МИ ВРЪХЛИТАТА РАЗЛИЧНИ МИСЛИ. ПИША ХАОТИЧНО И ПРЕСКАЧАМ ОТ ТЕМА В ТЕМА. ИСКАМ ДА ЗАПИША ВСИЧКО ЗА ДА МОЖЕ СЛЕД ВРЕМЕ ЧЕТЕЙКИ ТЕЗИ РЕДОВЕ ДА УСЕТЯ ОТНОВО ПРИЯТНОТО ЧУВСТВО, КОЕТО СЪМ ИЗПИТАЛА.

ТОВА Е МОЯТ ДНЕВНИК. ДОБЪР ИЛИ ЛОШ, ХАОТИЧЕН ИЛИ НЕ, ТОВА СА МОИТЕ МИСЛИ ТОВА СЪМ АЗ - МАМА ГУГИ.