С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАХ МОМЕНТА, В КОЙТО МОЕТО БЕБЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА МЕ ВИЖДА И ЧУВА, КОГАТО ЩЕ МОГА ДА МУ ПРИВЛЕКА ВНИМАНИЕТО ЗА ДА СИ ОБЩУВАМЕ... ВЕЧЕ Е НА ТРИ МЕСЕЦА И МИ МНОГО ЗАБАВНО С НЕГО !!! С ИНТЕРЕС НАБЛЮДАВАМ КАК СЕ ЗАПОЗНАВА СЪС СВЕТА ОКОЛО НЕГО И РЕАКЦИИТЕ МУ.

ПЪРВО ЗАБЕЛЯЗАХ КАК МЕ ПРОСЛЕДЯВА С ПОГЛЕД. ЗАПОЧНА И ДА ГУКА, ДА СЕ СМЕЕ С ГЛАС.

ВЕДНЪЖ МУ ПРАВИХ СМЕШНИ ФИЗИОНОМИИ ,ТОЙ МЕ ГЛЕДАШЕ МЪЛЧАЛИВО И В ЕДИН МОМЕНТ ИЗБУХНА В СМЯХ... ВСЕ ЕДНО СЕ СМЕЕШЕ НА МАЙКА СИ ,КОЯТО ПРАВАШЕ КАКВО ЛИ НЕ ЗА ДА МУ Е ЗАБАВНО.

ЗАБЕЛЯЗАХ КАК С ИНТЕРЕС РАЗГЛЕЖДА РЪЧИЧКИТЕ СИ. СЪБИРАШЕ ГИ ПРЕД СЕБЕ СИ И ИЗУЧАВАШЕ МАЛКИТЕ ПРЪСЧЕТА. И ТАКА ДВЕ СЕДМИЦИ ДОКАТО НЕ РЕШИ ДА ГИ ИЗПРОБВА НА ВКУС. РЪЦЕТЕ МУ ПОСТОЯННО БЯХА В УСТАТА. ПОНЕЖЕ ЕДВА ЛИ РАЗБИРАШЕ МОЕТО "НЕ", КОГАТО ГО ВИДЕХ ДА ГО ПРАВИ РЕШИХ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАМЕСТЯ РЪЧИЧКИТЕ С НЕЩО ПО- ИНТЕРЕСНО И ЗАПОЧНАХ ДА МУ ДАВАМ ДРЪНКАЛКА. ТОЙ НЕСЪЗНАТЕЛНО Я ХВАЩАШЕ И РЕЗМАХВАШЕ И РЪЦЕТЕ ВЕЧЕ НЕ БЯХА В УСТАТА.

ОПРЕДЕЛЕНО НАЙ- ОМРАЗНОТО ОТ УПРАЖНЕНИЯТА, КОИТО ПРАВИМ БЕШЕ ДА СТОИ ПО КОРЕМ. ЗАПОЧВАШЕ ВЕДНАГА ДА ПЛАЧЕ. СЕГА СЕ Е НАУЧИЛ КАТО ГО ОБЪРНА ПО КОРЕМЧЕ ЗА ДА ГО МАСАЖИРАМ ТОЙ СЕ НАКЛАНЯ НА ЕДНА СТРАНА И СЕ ПРЕТЪРКУЛВА НА ГРЪБ.

ЗАБЕЛЯЗАХ, ЧЕ МНОГО ОБИЧА ЕДНА ПЕСНИЧКА, КОЯТО МУ ПЕЯ И АКО ХЛЕНЧИ, НЕЩО НЕ Е В НАСТРОЕНИЕ ВЕДНАГА ЗАПОЧВА ЕДНО БЕЗКРАЙНО ПОВТАРЯНЕ. РАЗБРАХ, ЧЕ В ТАКИВА МОМЕНТИ Е МНОГО ПО- ДОБРЕ ДА СЕ ОТВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО НА ДЕТЕТО С ПЕСЕН, АКО МУ ГОВОРИШ ИЛИ С ИГРАЧКА ВМЕСТО ВЕДНАГА ДА МУ СЕ БУТА БИБЕРОНА В УСТАТА ИЛИ ПЪК ДА СЕ ВЗЕМА НА РЪЦЕ. ТОВА ГО ПАЗЯ САМО ЗА КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ, КОГАТО НАИСТИНА СЕ "ДЕРЕ" ОТ РЕВ.

ПЕТЬО Е САМО НА ТРИ МЕСЕЦА, НО ВЕЧЕ СИ КОМУНИКИРАМЕ ПО НАШ СОБСТВЕН НАЧИН. ЗНАМ, ЧЕ НЕ МЕ РАЗБИРА, НО МУ ГОВОРЯ НЕПРЕКЪСНАТО КАТО ВЯРВАМ, ЧЕ ТОВА ЩЕ ПОМОГНЕ ЗА ПО- ДОБРОТО МУ РАЗВИТИЕ. ЩАСТЛИВА СЪМ, КОГАТО МЕ ДАРЯВА С РАДОСТНОТО СИ ГУКАНЕ, ЩЕДРИ УСМИВКИ И НЕЖЕН ПОГЛЕД.

ДОРИ И СЛЕД НАЙ- ЯРОСТНИЯ МУ ПЛАЧ, КОГАТО СЪМ НА РЪБА НА НЕРВНА КРИЗА СЕ Е СЛУЧВАЛО ДА СПРЕ ДА ПЛАЧЕ И ПРОСТО ДА МИ СЕ УСМИХНЕ... ЧУВСТВОТО Е НЕВЕРОЯТНО - ОБЛЕКЧЕНИЕ И УМИЛЕНИЕ...ВЯРВАМ ЗНАЕТЕ КАКВО Е...

ЗА СЕГА ВСИЧКО С РАЗВИТИЕТО НА ПЕТЬО Е ОК САМО НЕЗНАМ ДАЛИ АЗ СКОРО ВМЕСТО ДА ГОВОРЯ НОРМАЛНО НЯМА САМО ДА ГУКАМ ;-)